A kerti figurák sokoldalúan használhatók
Máj 23
2022
10:30
Máj 23
2022
10:30

A kerti figurák sokoldalúan használhatók

Nem is gondonád hányféleképpen tudod feldíszíteni a kertet a kültéri figurák segítségével. Az ízléses kerti dekoráció elengedhetetlen kellékei csak akkor hatásosak, ha nem össze-vissza rakod őket. Az igényesen elhelyezett kerti díszek meghálálják a bele fektetett pénz, energiát és felejthetetlen pillanatokkal örvendeztetik meg a kert rajongóit.

Aki csak teheti, a nyári időszakban kinn tölti a kerben a szabadidejét. Van aki veteményezik, van aki virágokat ültet, vagy csak a kis erkélyét, vagy teraszát díszíti fel. A háziállatok szerelmesei elhelyeznek néhány kerti állat figurát a kertben, hogy otthonosabb körülményeket teremtsen a kültéri tartozkodás során.

kerti állat figura - gólya

 

A kerti állat figurák szuper lehetőséget adnak a kert dekorálására

A piaci széles kínálatnak köszönhetően ízlésednek megfelelő állatfigurá hada vár arra, hogy beköltöztesd őket a hátsókertbe, vagy akár a tornácra. Ezek a cuki figurák nem fognak borsot törni az orrod alá, sőt még kárt sem tesznek a kihelyezett értékekben, mégis mozgalmas hangulattal töltik meg a környezetet.

Kerti állat figurák - cicák kaspóval

A figurák sokoldalúan felhasználhatóak, választhatsz leszúrható, kerti tó mellé passzoló figurákat is. Beleszúrhatód őket a virágok közé, vagy elhelyezhetsz egyet a kerti virágosládában, magaságyásban is. A különböző világítő figurák este stílusos hangulatfényként, irányfényként is szolgálhatnak. A különböző béka, teknős, bagoly, róka, sündisznő, bárány formák mellett az egzotikus madarak pl flamingók és pávák is kiemelkedő esztétikai élményt képesek nyújtani ia nyári hónapokban.

 

 

Máj 17
5 Szuper ötlet tündérkert figurával
Máj 17

Nézd meg milyen csodákat hozhatsz létre néhány divatos tündérkert figurával! Ötletes és pénztárcabarát kertépítés pillanatok alatt