Ezek a szolár lámpák a legmenőbbek idén!
Máj 18
2022
16:52
Máj 18
2022
16:52

Ezek a szolár lámpák a legmenőbbek idén!

Nézd meg a legtrendibb napelemes világításokat 2022-ben. Káprázó fények, környezettudatosan felhasználva

Fedezd fel a napelemes kerti lámpák varázslatos világát! A napelemes kültéri lámpák fénykorukat élik, miveé problémamentesen világíthatjuk meg kertünket, mindezt anélkül, hogy a kábelek kiépítésével kellene bajlódnunk., ráadásul egyedi hangulattal teszi teljessé a külső tereket.

A napelemes kerti lámpák évről-évre fejlödnek, így széles választéka közül választhatunk, ha a legújabb napelemes lámpa trendet szeretnénk követni.  Nézd meg a legújabb szolárlámpa trendeket és teremts romantikus hangulatot függeszthető napelemes lámpák felakasztásával a kertben, vagy telepíts a járda mentén leszúrható napelemes lámpákat vagy akár figurás napelemes világításokkal is tudjuk magas szintre emelni a terasz a tökéletes esti ragyogását.

Nem szukséges szerelőt sem hívni a lámpák telepítéséhez! A napenergiával működő lámpákat általában a legegyszerűbb telepíteni, mivel nem szükséges semmilyen kábeleket kiépíteni. Nézd meg a Legújabb termékeket!

napelemes lámpa

A legújabb napelemes lámpák működése

A napelemes lámpák egy fotovoltaikus panelen keresztül gyűjtik össze a nap energiáját, amely a napsugarakat energiává alakítja. Ezt hívjuk megújuló energiának. Ezt az energiát egy újratölthető lítium-ion vagy Ni-Mh akkumulátorban tárolja el, amely a napelemes lámpába, közvetlenül a szolár egysében van beépítve. A napelemes lámpák a sötétedés érzékelőnek köszönhetően alkonyatkor automatikusan bekapcsolnak és addig világítanak, amíg az akkumulátorban van energia. A világítási időtartam ezért függ a beépített akkumulátor kapacitásától is.

A legújabb típusú napelemes paneleknek elég naponta hat órát töltödniük ahhoz, hogyegész éjszaka világítsanak. A lámpák ezután automatikusan újra kikapcsolnak hajnalban. A gagyi, olcsó, gyenge minőségű elemekkel rendelkező, silány napelemes lámpákhoz képest cégünk által forgalmazott napelemes lámpák kiváló minőségű akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyek egész éjszakát kibírnak.