Kültéri világítás ötletek 2022-ben
Máj 17
2022
21:05
Máj 17
2022
21:05

Kültéri világítás ötletek 2022-ben

Ötletek kültéri világításhoz.  5 módja annak, hogy sötétedés után hangulatos fényeket varázsolj a kertedbe!

Ezek a kerti világítási ötletek arra ösztönöznek, hogy stílusosan világítsd meg a kültéri helyeke, a hangulatot javító lágy fényű lámpáktól a praktikus megoldásokig.

 

Ezek a kerti világítási ötletek arra késztenek majd,, hogy hosszú estéket tölts kinn a szabadban, legyen szó nagy udvarról , kisebb kerthelyiségről vagy akár egy felvidításra szoruló teraszról. A balkon hangulatos zugának kialakításától a deconline.hu megmutatta a kerti világítás ötleteket, hogy a legstílusosabb, leghatékonyabb – és nem is beszélve arról, hogy pénztárcabarát lehetőségek.

Akár szereti a lágy és laza hangulatot sok tündéri napelemes lámpával (klasszikus), dobhatja fel a hangulatot, amik teljesen környezetbarát, napenergiával működő termékek. Egyszerűen párosítsd ezeket a legjobb kerti bútorokka és máris tökéletes hangulatvilágítást kaphatsz a nyári estékre.

A lámpák elhelyezhetők az egész kertben és segítenek gyönyörű hangulatot teremteni, amikor besötétedik. Közvetlen szem előtt ezek a lámpák gyakran kissé otrombák lehetnek, de diszkrécióval szerelve gyengéd megvilágítást biztosítanak. 

Nincs is barátságosabb vagy meghittebb egy kertben, mint a láng, vagy a gondosan elhelyezett lángok sorozata. Ezt könnyen be lehet vezetni gyertyákkal, lámpásokkal vagy akár tűzhatású napelemes lámpákkal is. De szeretjük a szórt árnyékokat, amelyeket egy marokkói stílusú asztali napelemes lámpaképes produkálni.

Az sorba elhelyezett járdamenti megvilágítás kellemes ritmusérzéket és irányt kölcsönöz a kertnek. Ezeket az fényforrásokat használhatod arra is, hogy ösztönözd a látogatásokat a kertben való utazásra, akár megvilágított utakon vagy járdákon a gyerekek részére. Végre ki fognak mozdulni a tv elől!